Turism dentar

Vizita la dentist? Mereu sobră si înfricoșătoare. Este timpul să schimbăm acest gând.

Dental Plazza by Adrian vă ajută să vă  bucurați de o mini vacanță în Oradea, singurul oraş din România  din  topul” Cele mai bune destinații Europene în 2022” și în același timp vă rezolvăm problemele dentare.

 Astfel Dental Plazza by Adrian vă oferă posibilitatea să vă bucurați de vizitarea acestei părți a României, timp în care noi ne ocupam de zâmbetul dumneavoastră.

Acum parca vizita la dentist nu mai pare atât de sobră și înfricoșătoare.

Ne trimiteți o radiografie panoramică  la adresa de mail office@dentalplazza.ro și specificați detaliile tratamentului de care aveți nevoie.

Specialiștii noștri vor stabili planul de tratament , vă vor comunica detaliile acestuia și propunerile lor , apoi dumneavoastră  confirmați  rezervarea perioadei de tratament.

Călătoriți în România , la Oradea  și beneficiati de programul de turism dentar , un program de servicii integrate , personalizat pentru fircare pacient. Cu ajutorul acestuia  , veți reuși așadar să beneficiați de tratamente și intervenții stomatologice de înaltă calitate, într-un interval de timp redus, la prețuri avantajoase pentru dumneavoastra, la standarde europene  și în același timp vă oferim posibilitatea de a vă  bucura de activități turistice de interes pentru dumneavoastră .