Servicii

Servicii

Fațete Dentare

Fațetele dentare sunt lucrări protetice care acoperă doar fața exterioară, vizibilă a dintelui. Fațetele se folosesc fie pentru a îmbunățăți aspectul estetic al unui dinte, fie pentru a proteja suprafata exterioara a acestuia.

Implantologie

Implantul dentar este un dispozitiv metalic care se introduce în osul maxilar in scopul de a înlocui unul sau mai mulți dinți. Implanturile dentare se pot folosi atat daca lipsește un singur dinte cât și în cazul lipsei mai multor dinți până la toți dinții de pe arcadă.

Ortodonție

Este o ramură a stomatologiei specializată în prevenirea și corectarea dinților inestetici, poziționați necorespunzător, ajutând la îmbunătățirea esteticii dentare, la protejarea dinților, gingiilor și a articulației maxilare.

Tratamente chirurgicale

Chirurgia dentară reprezintă o ramură a medicinei stomatologice ce vizează modificări complexe la nivelul dinților, țesuturilor moi sau osoase pentru a corecta anumite deficiențe. De regulă, aceste deficiențe sau probleme orale nu pot fi rezolvate cu metode minim invazive.

Edodonție

Tratamentul endodontic este o succesiune de proceduri terapeutice care are ca scop eliminarea infectiei de la nivelul pulpei dentare si protejarea zonelor decontaminate de alte agresiuni microbiene
Este specialitatea dentară care se ocupă cu tratamentul afecțiunilor nervului dentar, fiind cunoscută în mod obișnuit ca terapia canalului radicular.

Parodontologie

Ramură a medicinei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea bolilor gingivale. Tratarea din timp a acestor boli este esențială deoarece parodontoza poate duce la pierderea dinților sau a altor probleme de sănătate .

Odontoterapie

Odontoterapia restauratoare este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea și tratarea cariilor dentare, dar și cu refacerea dinților afectați de traumatisme.

Estetică Facială

Clinica noastră colaborează cu cea mai cunoscută clinică de estetică din România, astfel puteți beneficia de tratamentele estetice minim invazive chiar aici , în Oradea. Acestea pot elimina liniile fine de expresie și ridurile formate în timp.

Pedodonție

Pedodonția este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratarea afecțiunilor dentare ale copiilor. Copiii pot fi duși la dentist încă de la vârste foarte fragede, imediat după erupția tuturor dinților temporari (aproximativ 2 ani și jumătate) pentru a se obișnui cu medicul, cu aparatura, cu instrumentele.