Despre noi

Despre noi

Clinica Dental Plazza by Adrian se află în Oradea, pe strada Anatole France nr. 79 și a fost înființată în anul 2021 de către Dr. Adrian Tomoiagă.

Adrian Tomoiaga este un medic stomatolog maramureșean, care a studiat medicina în România, iar apoi si-a aprofundat cunoștințele, făcând practică în Germania. Aici și-a îmbunătățit tehnicile de lucru, a preluat idei inovative și a învățat noutățile medicinii moderne într-o clinică de renume.

Fiind un patriot convins , cu origini in Maramureșul istoric, a decis sa se întoarcă în Romania, a construit o clinică stomatologică de ultimă generație,  denumită Dental Plazza by Adrian, pentru a oferi servicii stomatologice la standardele din Germania, dar totuși practicând prețuri accesibile tuturor românilor.

Medicina în familia Tomoiagă s-a transmis din tată in fiu, tatăl lui Adrian fiind un medic cu multa experiență, din Maramureș. Adrian a stat de mic copil langă tatăl lui, învățând de mic ce înseamna meseria de medic stomatolog. Și astăzi se consultă cu el, în ceea ce privește cazurile medicale.

Dental Plazza by Adrian are în prezent o dotare de ultimă generație, unituri dotate la ultimele standarde, cu cu camere intraorale, cu ajutorul cărora munca noastră este facilitată, dar și confortul pacientului. Camera intraorală oferă posibilitatea de a exemplifica pacientului diagnosticele oferite, cu imagini direct din cavitatea orală ce pot fi transpuse pe monitorul dumneavoastră, fiind o unealtă excelentă în comunicarea cu pacientul.